CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Suflet gol.

Cad frunze. Toamna. Nostalgie. Dor. Incepe scoala. Ne bucuram ca ne vedem colegii, vechii prieteni, incep iar distractiile de la scoala..dar in toata invalmasala , cu o privire trista o pereche de ochi ii cauta pe ai tai. Ochii tai micuti caprui..Mi'e dor de tine. Mi'e dor sa te iau in brate. Mi'e dor sa ma uit in ochii tai si sa ne intelegem din priviri. Mi'e dor pur si simplu..sa te iubesc. Sa te iubesc cu foc, in tacerea noptii sa ascult melodia noastra si sa visez cu ochii deschisi la ziua de maine cand urma sa iti sarut incet buzele moi din nou..
La inceput, nu am realizat ca aveam langa mine o persoana puternica , inteligenta, nu am inteles cum esti. Pe parcurs mi'am dat seama. Dar din pricina unei prostii de moment, am fost in stare sa iti zic " Adio !". Pe moment nu am plans. Pe moment ma simteam bine. Dar nu m-am simtit bine decat un pic pana cand m'a traznit vestea ca aveai pe altcineva . A fost ca si cum lumea toata s-ar fi prabusit. Lacrimi nu mai aveam, dar sufletul imi era complet gol. Tie bineinteles ca nu iti pasa, de fapt, stiu, nici acum nu iti pasa. Nici acum nu pot sa plang pentru ca sunt fericita ca s'a intamplat. Sunt fericita ca macar un pic ai fost al meu !
De as mai avea ocazia, inca o data sa iti vorbesc, ti-as spune doar un sincer " Te iubesc ! ", te'as mai privi o data si m'as pierde intr-un ultim sarut.