CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sâmbătă, 14 martie 2009

Cuz friendship is forever !

Prietenii sunt acele persoane speciale care adauga un strop pe fericire in viata ta. Exista si prieteni falsi dar si prieteni adevarati. Cu ei razi, cu ei plangi, cu ei petrece cele mai frumoase momente din viata ta. Prietenii adevarati niciodata nu iti cer vreun cadou, considera ca cel mai frumos cadou este prietenia ta.
Prietenii sunt persoane in care ai incredere si care sti ca nu te vor dezamagi niciodata. Ei sunt de parere ca indiferent ce obstacole intalniti niciunul nu vor reusi sa distruga prietenia.

"Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca detine toate bunurile lumii"

joi, 12 martie 2009

Memories.

Da..memories...8->. Ziua aia cand m'ai luat de mana si m'ai strans in brate sau ziua aia cand mi'ai spus ca ma iubesti...Sau ziua aia cand imparteam doar un balansoar. Sau ziua cand iti era dor sa ma auzi. Sau poate ziua cand ma iubeai.....poate am putea continua la nesfarsit...dar nu vom mai avea nimic. Acum zilele alea au trecut. Acum tu traiesti undeva in lumea ta, aflata la sute de kilometri distanta de lumea mea. Sentimentele noastre sunt ca urmele lasate vara pe nisip dar valurile le'au sters. Ne'am intors peste un an in acelasi loc, am lasat iar urme. Dar urmele nu vor fi poate prea adanci niciodata.

miercuri, 11 martie 2009

Nu'mi pasa !

Nu'mi pasa. Nu'ti pasa. M'am saturat sa ascult vorbele tale frumoase dar spuse la vrajeala. Nu mai vreau sa te aud cum iti ceri scuze iar si iar , si sa spui ca vrei sa fie iar ceva. Te'am iertat de prea multe ori. Ce a fost candva, a fost frumos dar acum totul se rezuma la trecut. Lasa'ma sa uit vorbele dulci, pe care zambeam cand le citeam. Dar erau doar minciuni. Nu mai stiai nici tu cand spuneai adevarul sau cand minteai. Erai prea incurcat si nu mai stiai pe cine iubesti si pe cine urasti. Parca ti'e dor, parca mi'e dor. Parca ti'e dor de zilele cu vorbe dulci si inimioare pe toate caietele, de clipele petrecute impreuna. Dar hai sa dam totul uitarii. Niciodata nu va mai fi ceva.

marți, 10 martie 2009

Te iubesc !

Din ce in ce mai des, auzim aceste cuvinte. dar ce inseamna ele de fapt ? Ce mai inseamna de fapt dragostea ? Ce inseamna de fapt iubirea adevarata ? Cand sti ca nu te minte ? sunt doar intrebari pe care din ce in ce mai multa lume incepe sa si le puna. Acum nu mai conteaza ceea ce e important. Esti bun daca ai bani, daca arati bine siii...cam atat. Din ce in ce mai multa lume iubeste cu capul si nu cu inima. Toti cad prada orgoliului si nu mai vad ceea ce conteaza. Nu mai stiu sa aprecieze lucrurile simple. Dinc e in ce mai multi devin niste roboti incuiati la minte. Visele mor, inimile se sfarma. Wake up people! Chiar vrem sa ducem o viata asa infecta ?

luni, 9 martie 2009

Bitch! :)

eh..mai nou dai nas in nas cu tot mai multe specimene dastea. Curvele sunt tipe dinalea care se cred kule si cred k toata lumea le iubeste. Come on ! esti fake iubire ! Mi se face si scarba cand ma gandesc ca am putut sa te numesc prietena mea, ca am putut sa cred ca esti o prietena adevarata, ca am avut incredere in tine. Iar acum, cand tu gresesti, toata lumea iti ia apararea. Pentru ca asta inseamna prefacatorie....asta inseana ca iti pasa numai de tine si vrei sa iti satisfaci doar nevoile personale si ca nu iti pasa de ceilalti. Vrei sa'mi faci rau, si tot eu sunt aia care se comporta copilareste a ? Dai dovada de 'maturitate' in felu asta..n'am ce spune...crezi ca totul ti se cuvine ? eh..daca ai avut o viata muult mai buna decat a mea sau a altcuiva, pana la uma toate se intorc impotriva ta. atunci ce o sa faci ? in bratele cui ai sa te arunci atunci ? cine o sa mai fie atunci sa iti ofere umarul ca sa plangi ? NIMENI! pentru ca pe toti i'ai dezamagit.

Daca ai bun simt, simte'te. Daca nu, mai bine taci.

duminică, 8 martie 2009

Cateva ganduri.

Uite ca am ajuns si eu sa imi fac un blog. Cred ca ma incadrez in categoria celor care au ceva de spus. sau ? stiu si eu....doar ma chinuie talentu' :)). nevermind. iar am ramas in pana de idei....orikum..sa nu va mire nicodata daca o sa gasiti ceva strange sau freak aici. Se mai intampla ca fiecare sa aibe momente de buna dispozitie sau depresie. Oricum daca ceva nu iti place sau nu iti convine mai bine inchizi si pleci fara sa iti mai pierzi timpu'. Cius :)) >:D<